УКАБ увійшов до Міжнародної асоціації торгівлі м'ясом

22 січня 2019, 19:00 2221

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» приєдналася до Міжнародної асоціації торгівлі м'ясом (IMTA), яка представляє понад 60 імпортерів, експортерів та оптовиків, а також асоційованих членів з відповідних секторів. 

Як говориться у повідомленні УКАБ, асоціація приєдналася до IMTA насамперед з метою налагодження співпраці між українськими виробниками м'ясної продукції та європейськими трейдерами й споживачами цієї продукції.

«IMTA — одна з найпотужніших європейських асоціацій торгівлі м'ясом. Україна має значний потенціал в галузі тваринництва, а саме виробництві м'яса та експорті як до країн ЄС, так і на ринок Великої Британії, у разі її виходу з ЄС. Враховуючи те, що внутрішній попит на м'ясну продукцію в ЄС є високим, а експорт з України постійно зростає, впевнені, що найближчим часом ми станемо свідками успішних кейсів кооперації та спільних проектів», — коментує генеральний директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький.


Для довідки: IMTA представляє членство на зустрічах з Європейською Комісією і є активним членом UECBV (Європейська торговельна спілка худоби та м'яса). IMTA проводить регулярні зустрічі з DEFRA (Департаментом з питань навколишнього середовища, продовольства та сільського господарства), RPA (Агентство з платежів в сільській місцевості) та FSA (Агентство з харчових стандартів), а також проводить форуми, семінари та візити для членів.