Турецька компанія Сімугер закупила для Львівщини обладнання на 2 млн грн

25 серпня 2016, 17:36 3291

Турецька компанія «Сімугер» завезла на завод із виготовлення паливних гранул (пелетів) у м. Турка на Львівщині обладнання вартістю майже в 2 млн грн.

Про це заявив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, повідомляє прес-служба обладміністрації.

«Завезене обладнання — виробнича лінія з виготовлення паливних гранул торгової марки «Флора Захід» на суму майже 2 млн грн. Це обладнання дозволить переробляти відходи від деревообробного виробництва, які досі просто викидалися. Зокрема, йдеться про тирсу, щепу, кору», — зазначив Матис.

За його словами, ТОВ «Сімугер» планує у перспективі створити майже тисячу робочих місць, забезпечити навчання молодих спеціалістів та професійну перепідготовку демобілізованих учасників АТО. На даному етапі виробництво дозволить додатково створити близько 40 нових робочих місць.


Для довідки: ТОВ «Сімугер» має на меті створити ще одне лісопереробне підприємство на території Миколаївського району, що також спеціалізуватиметься на виготовленні паливних брикетів, європелетів та пресованої плити з відходів виробництва. Також у планах проведення утилізації відходів деревного виробництва та металобрухту.