Спеціалісти з агромаркетингу зберуться на форум в Києві

12 лютого 2018, 17:38 3073

Спеціалізований форум Smart Agro Marketing Forum, присвячений розумним технологіям, сучасним методам роботи та новітнім інструментам для успішного агромаркетингу, відбудеться у Києві 6 квітня 2018 р.

Як говориться у повідомленні організаторів, Smart Agro Marketing Forum — це унікальний market place для агробізнесу.  В учасників буде можливість представити продукти і послуги, розширити свої можливості, а також здивувати потенційних клієнтів і конкурентів.

Завдання форуму:

- розкрити учасникам тонкощі використання інноваційних технологій, нових рішень та передових методів в рекламній комунікації зі споживачем;

- розказати та показати, як використовувати  smart- інструменти, хмарні технології, правильний софт та вмілий SMM для створення вдалого іміджу агрокомпанії

-  обговорити переваги та недоліки сучасних інструментів просування продуктів та брендів на аграрному ринку;

- знайти нові шляхи впливу на споживачів для збільшення обсягів продажу та отримання бажаного прибутку для агрокомпанії.

Smart Agro Marketing Forum 2018 відбудеться 6 квітня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, конференц-зал технопарку UNIT.City — UNIT.Core.

Заявки та пропозиції можна направити на адресу: [email protected]. Або звернутися до керівника проекту — Світлани Єрмоленко, тел.: +38 050 906 32 12,  +38 096 080 80 15.