Садівникам розкажуть про енергопотенціал деревини від обрізки та корчування

05 лютого 2018, 15:34 3962

Міжнародний проект up_Running в рамках програми наукового та інноваційного співробітництва Європейського союзу HORIZON 2020 сприяє розвитку та поширенню технологій біоенергетичної утилізації деревини від обрізки та викорчовування виноградних, оливкових та плодових насаджень.

Україна була обрана одним із стратегічних партнерів, оскільки має велику щільність насаджень плодових дерев і виноградників, а отже, і потенціал використання відходів виробництва для теплової енергії, говориться у повідомленні організаторів.

Всеукраїнський воркшоп «Відновлювана енергія з обрізків та викорчуваних багаторічних аграрних насаджень: розвиток виробничих ланцюгів як крок до економічної і екологічної ефективності», який пройде 22 лютого 2018 р., має на меті висвітлення інформації щодо проміжних результатів проекту: презентація існуючих виробничих ланцюгів, бізнес-моделей та найкращих кейсів, обговорення потенційних можливостей безпосередньо із зацікавленими сторонами: фермерами-садівниками, сервісними компаніями та споживачами енергії.

Місце проведення: МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон № 3, конф.-зал № 15, 2-й пов., вхід 3А. Час проведення: 22 лютого 2018 р., 10:00–14:00.

Участь у воркшопі безкоштовна за умови попередньої реєстрації на сайті проекту за посиланням

Додаткова інформація на сайті проекту. Контактні особи: Тетяна Желєзна [email protected], Алла Кравченко  [email protected], Телефон (097-03) 0-45-33