Продається птахофабрика Крила Таврії

27 лютого 2019, 08:41 4113

Продається діюча птахофабрика «Крила Таврії», яка входить до ТОП-10 виробників м'яса індички в Україні. Також є можливість переобладнання для виробництва м'яса курей та інших видів птиці.

Про це йдеться у повідомленні компанії «Крила Таврії».

Птахофабрика «Крила Таврії» знаходиться в Дніпропетровській області, її загальна площа становить 17,12 га. Кількість пташників — 16 шт., де поголів'я птиці — 150 тис. шт. на місяць. Потужність виробництва — до 65 т м'яса на місяць.

Також у компанії повідомляють, що споживання індичого м'яса в Україні майже в 4 рази менше, ніж у сусідній Польщі й у 2 рази менше, ніж у середньому в Європі. Тому виробництво м'яса індички — перспективний зростаючий ринок.

«Компанія входить до ТОП-10 виробників м'яса індички в Україні й при цьому має великий потенціал розвитку. Є всі необхідні приміщення, обладнання та комунікації для ефективного вирощування птиці, її забою і підготовки м'яса до продажу. Основні конкуренти розташовані на відстані понад 1100 км (Західна Україна), найближчі конкуренти — на відстані близько 500 км. При цьому птахофабрика розташована близько до обласних і районних центрів (Нікополь — 15 км, Кривий Ріг — 118 км, Дніпро — 130 км, Запоріжжя — 88 км)», — йдеться у повідомленні компанії.

Представники додають, що розташування виробничого майданчика і приміщень відповідає всім санітарним вимогам для вирощування і забою птиці. Оформлена документація по всім будівлям та інфраструктурі (електропостачання, водоканал та ін.). «Є можливість для виробництва м'яса курей, перепелів, гусей та інших видів птиці. Налагоджено канали збуту з великими продуктовими мережами України», — додають у компанії.

Вартість комплексу (без урахування птиці) — $1200 тис. Також можливі різні варіанти фінансування.

Контактний телефон: +38 067 550 77 42 (контактна особа — Денис)
E-mail: [email protected]
Посилання на сайт оголошення