Громадську раду при Держпродспоживслужбі очолив Башинський

16 жовтня 2016, 07:31 2437

При Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів пройшло перше засідання Громадської ради, на якому обрали керівний склад останньої.

Про це говориться в повідомленні Держпродспоживслужби.

Зокрема, головою Громадської ради обрано представника Громадської організації «Незалежне експертне партнерство» Віталія Башинського. Його двома заступниками — заступника Голови Всеукраїнської громадської організації «Союз захисту підприємництва» Олександра Красовського, і голову правління Громадської спілки «Вівчарство та козівництво України» Мар’яна Троцького.

Членами нового органу прийнято рішення про утворення робочої групи з вивчення та аналізу пропозицій до проекту Положення про Громадську раду при Держпродспоживслужбі та структури Громадської ради. 


Для довідки: Положення про створення Держпродспоживслужби уряд затвердив указом №667 від 2 вересня 2015 р. Служба створилася на базі Державної інспекції сільського господарства, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та Державної санітарно-епідеміологічної служби, які підлягають ліквідації.

На посаду голови Держпродспоживслужби призначений Володимир Лапа.