Визначено кращих аграріїв південного регіону України

27 липня 2018, 16:55 4132

Церемонія нагородження кращих компаній Херсонщини в аграрній і переробній галузях відбулася в перший день «Агропорт Південь Херсон 2018» у кінному клубі Grand Priх.

Про це повідомляє з місця події журналіст AgroPortal.ua.

У галузі тваринництва  відзнаку отримав ТОВ «Світанок»,  у птахівництві — ТОВ «Сільпостачсервіс», у галузі рослинництва — ФГ «Зоря», кращим виноробом визнано ПАТ «Князя Трубецького», у галузі молочної промисловості — ПАТ «Новокаховський завод плавлених сирів», у галузі консервної промисловості — ТОВ «Плодоовочевий комбінат «Херсон», у галузі хлібопекарської промисловості — ПСК «Хлібокомбінат Скадовського РСТ».

«N.B.!» Найкращі агровиробники південного регіону

Крім того, партнером «Агропорт Південь Херсон 2018»  — компанією Turkish Airlines був організований розіграш квитків на найбільший у Європі форум органічних харчових продуктів BioFach 2019 (Нюрнберг).

Одним із переможців став керівник компанії «5 елемент» Володимир Білий, яка виробляє інноваційні нано-добрива для підвищення урожайності рослин і покращення родючості ґрунту.

«Ну що ж, завдяки такій удачі, нам вдасться представити українські продукти на найкращому європейському майданчику на новому рівні та підняти інтерес європейців до вітчизняної продукції» — пообіцяв переможець.


Людмила Лебіедь, AgroProtal.ua