МІП представить понад 80 нових сортів зернових культур

11 червня 2018, 17:05 4545

Миронівський інститут пшениці імені В.М. Ремесла (МІП) 15 червня представить аграріям України і гостям з Угорщини, Молдови і Казахстану понад 80 нових сортів миронівської та носівської селекції. 

Огляд селекційних посівів відбудеться в рамках «Міжнародного дня поля — 2018».

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Сучасні сорти зернових культур миронівської селекції та особливості технології їх вирощування» — таку назву має цьогорічний День поля. Ми запросили на наш захід керівників і спеціалістів провідних агропідприємств, іноземних гостей, знаних селекціонерів. Усі, хто до нас завітає цього дня, зможе на власні очі побачити ділянки з інноваційними сортами зернових культур миронівської селекції і ознайомитись із сучасними технологіями в рослинництві, агротехнікою та пропозиціями у галузі догляду та захисту рослин. Нам є що запропонувати аграріям, адже висіваючи наші сорти, виробники гарантовано отримають прибутки», — зазначає директор МІП, доктор с.-г. наук Олександр Демидов.

На нових сортах пшениці озимої будуть продемонстровані сучасні технології захисту посівів від виробників — провідних компаній світу і України (Bayer, DowDuPont, «Укравіт» та ін.), а також новітня агротехніка світових брендів.


Для довідки: «Міжнародний день поля — 2018» Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла відбудеться 15 червня за адресою: с. Центральне, Миронівський район, Київська область. Початок о 10:00.