Краща аграрна практика: студентам розкриють секрети виграшу в конкурсі

12 жовтня 2018, 14:34 3659

Представник онлайн-видання AgroPortal.ua Іванна Панасюк у ході проведення V Дня молодого спеціаліста «Твій професійний старт» 1 листопада 2018 р. розповість про умови участі в конкурсі «Краща аграрна практика 2018» та відкриє секрети створення успішного відеоролику.

«Саме на таких заходах ми маємо можливість допомогти студентам зрозуміти, наскільки важливою є виробнича практика у формуванні студента як спеціаліста, та чому варто брати участь у конкурсі «Краща аграрна практика», — розповідає керівник конкурсу Іванна Панасюк. —  Цього року на студентів чекає багато подарунків, а переможець отримає новенький іPad від головного партнера — компанії AgriLab».

«N.B.!» Стартує IV Всеукраїнський конкурс «Краща аграрна практика 2018»

Крім цього, на найбільшому ярмарку вакансій в аграрній сфері роботодавці зможуть  особисто познайомитися з випускниками та студентами аграрних навчальних закладів та анонсувати вакансії та програми розвитку для молоді віч-на-віч, що збільшує загальну прихильність до компанії-роботодавця.

У свою чергу студенти матимуть можливість знайти роботу своєї мрії!

Участь у заході безкоштовна! Необхідно лише заповнити реєстраційну форму за посиланням: для роботодавців, для студентів.