Колективу Мінагропроду представили нового держсекретаря

26 червня 2017, 15:57 2427

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк сьогодні, 26 червня, представив держсекретаря міністерства Владислава Андронова.

Про це йдеться в повідомленні Мінагропрод.

«Перед державним секретарем Мiнагрополітики стоїть дуже багато завдань. Перш за все — реформування роботи управлінської та організаційної структури міністерства для підвищення її ефективності. Окремим завданням є робота з державними підприємствами, інститути яких необхідно привести у відповідність до чинного законодавства, зокрема — забезпечити обрання їх керівників за прозорими конкурсами», — сказав Максим Мартинюк, представляючи нового держсекретаря.


Для довідки: Андронов Владислав Євгенович народився у 1971 р., у м. Києві. Закінчив Київський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». У 1999-2003рр. — Голова Міжрегіональної Ради Солідарних Профспілок України, протягом останніх 10-х років обіймав посаду заступника Генерального директора ТОВ «КУА »Інвестиційні ресурси». Одружений, має двох дітей.