Держпродспоживслужба формує громадську раду

29 серпня 2018, 10:58 2449

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», розпочинає роботу з формування складу Громадської ради.

Як говориться у повідомленні відомства, установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Держпродспоживслужбі відбудуться 24 жовтня 2018 р. 

До складу громадської ради при Держпродспоживслужбі можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов'язана з діяльністю Держпродспоживслужби, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана офіційноуповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заявиви додається низка документів (за посиланням).

Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення.

Документи необхідно надсилати Ініціативній групі поштою (01011, м. Київ, вул. Грінченка, 1 у термін до 24 вересня 2018 р. включно.


Для довідки: установчі збори відбудуться 24 жовтня 2018 р. об 11:00 у адміністративній будівлі Держпродспоживслужби (м. Київ, вул. Грінченка, 1) актова зала, 3 поверх.