Аграріям проведуть бізнес-тур на елеватор Сігнет

20 вересня 2016, 08:00 2492

В рамках VII Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» 23 вересня 2016 р. відбудеться бізнес-тур на виробничі потужності ТОВ «Сігнет Холдинг».

Про це AgroPortal.ua повідомили організатори бізнес-туру — асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція AgriEvent, які проводять захід за спонсорської підтримки ТОВ «Сігнет Холдинг».

Участь у бізнес-турі для учасників VII Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» безкоштовна!

З детальною програмою заходу можна ознайомитись за посиланням. При виникненні питань звертайтеся за телефонами: 380 44 236-21-10,  380 44 236-21-13 або за електронною адресою [email protected].


Для довідки: ТОВ «Сігнет Холдинг» — це група сільськогосподарських компаній з іноземним капіталом, що розвиває свою діяльність із застосуванням новітніх технологій вирощування сільськогосподарських культур. Підприємство спеціалізується на вирощуванні кукурудзи, сої, пшениці, цукрових буряків та розвитку молочного скотарства. Агрохолдинг володіє цукровим заводом. Стратегія ТОВ «Сігнет Холдинг» — це створення сучасного високотехнологічного та ефективного виробництва сільськогосподарських культур.