Бухгалтерам допоможуть розібратися у оподаткуванні підприємств

22 жовтня 2018, 11:09 1465

Компанія ProAgro Grup запускає серію заходів для бухгалтерів, особливо тих, які працюють у регіонах, актуальної інформації про проблемні питання обліку та оподаткування.

Про це AgroPortal.ua повідомив керуючий партнер ProAgro Grup Олег Клименко.

Як відмічають в компанії, в рамках цих планів передбачається запровадження професійних дискусій, і першим таким заходом стане виїзний семінар із актуальних питань оподаткування за участі провідних експертів. 

«Останнім часом держава все частіше підносить бізнесу податкові та бухгалтерські «сюрпризи». До того ж, кілька років поспіль податкові та бухгалтерські законодавчі зміни мають тенденцію радувати платників мало не на новорічні свята, адже запроваджуються у другому півріччі звітного року», — зазначає Олег Клименко.

За його словами, поточний рік не став виключенням. Вже зараз бухгалтери заклопотані змінами до порядків виплат допомоги з соціального страхування, до порядку блокування податкових накладних, до процедури проведення перевірок з питань дотримання трудового законодавства тощо.  

У повітрі зависли законопроекти про введення податку на виведений капітал, про відміну мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та інші важливі проекти, і невідомо, які з цих змін будуть прийняті найближчим часом.

«У таких умовах для бухгалтерів критично важливо бути обізнаними з усіма трендами коливань облікових і податкових правил. І ось такий формат, який запроваджує наша компанія, дає можливість поєднати в умовах цінності часу і відпочинок, і навчання. А також це чудова можливість для власників підприємств віддячити головним бухгалтерам за працю і мотивувати і надалі працювати на користь компанії», — пояснює Олег Клименко.

Як стверджують в ProAgro Grup, фахівці, сильні в теорії та підковані у практичних питаннях, допоможуть учасникам семінару розібратися в усіх нюансах умов оподаткування підприємств (у тому числі сільськогосподарських), систематизувати знання та якісно підготуватися до річних звітів.


Для довідки: виїзний семінар-практикум «Все про податки 2018» відбудеться 24 листопада-1 грудня 2018 року (Єгипет, Шарм-ель-Шейх, готель Concorde El Salam Front Area 5*).