AgroTalks DAY: У Києві презентують нові рішення для агробізнесу

12 квітня 2017, 08:00 2312

В Києві 16 травня відбудеться друга нетворкінг-конференція AgroTalks DAY, де представники галузі розкажуть про технологічні інновації та креативні розробки в агросекторі, поділяться практичним досвідом створення та впровадження нових технологій як у стартап, так і в уже працюючий бізнес, а також поговорять про тренди розвитку інновацій в агросекторі.

Як повідомили організатори заходу, AgroTalks DAY — це новий формат спілкування представників галузі, нетворкінг, натхнення на розвиток власного агробізнесу і звичайно ж освітній формат. Ця подія для тих, хто вірить не тільки в сільському господарстві, а бачить можливості використання високих технологій та експертизи українських розробників для його розвитку.

На AgroTalks DAY очікуються спікери — експерти, практики і новатори в аграрній галузі, досвідчені IT-підприємці та потенційні інвестори, а також будуть представлені кращі проекти бізнес-акселератора Платформи розвитку агробізнесу.

Участь у заході буде корисною технологічним стартапам, початківцям і успішним підприємцям, ІТ-фахівцям і інженерам, інвесторам, розробникам і всім, хто так чи інакше, пов'язаний з аграрною і IT-галуззю.

Місія івентів AgroTalks DAY — формування стартап екосистеми і професійного ком'юніті, в якому кожна технологічна ідея отримає максимум шансів для успішної реалізації.

Учасники отримають можливість дізнатися не тільки нову інформацію і корисні практичні знання, а й зможуть вдосконалити свої бізнес стратегії в мінливому світі, а також встановити нові контакти і поспілкуватися з інвесторами/спікерами/експертами в невимушеній обстановці. На травневій сесії AgroTalks DAY презентують:

1. Інноваційні технології, а саме:

  • Нові технології захисту рослин з використанням вітчизняних дронів. Юрій Педерій, CEO AeroDrone.
  • Інноваційне обладнання для систем моніторингу. Спікер уточнюється.
  • Технологічні рішення для пасічників по автоматизації пасік. Андрій Маслій, автор проекту.
  • IoT рішення повної автоматизації теплиці. Шлях стартапу від ідеї до перших продажів. Володимир Козеровскій, CEO Smartep.
  • Селекційно — тестова пасіка «Правильні бджоли». Зарубіжний досвід і впровадження в Україні. Олексій Івженко, автор проекту.

2. Реалізовані кейси:

  • Від ідеї до інвестицій. Як студент отримав інвестиції для реалізації своєї технології. Роман Лановий, автор проекту Craft Scanner.
  • Агробізнес з нуля: як стартап перетворити в працюючий бізнес. Ярослав Мовчун, СЕО Ягідна ферма «Озеряна».
  • Зовнішні бізнес-ризики. 3 речі про які ви могли забути, будуючи бізнес—модель. Ірина Прітченко, CEO Woolbar.

3. Думка експертів та бізнесу:

  • Перспективи технологічних агро-стартапів в Україні. Ігор Бучацький, Country Manager Ukraine ED& F Man Industrials
  • Актуальні технологічні виклики і завдання агробізнесу. Станіслав Діденко, CEO Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks.
  • Плани впровадження технологій від лідерів галузі. Спікер уточнюється.
  • Взаємодія ІТ-сфери з виробниками і консалтинговими компаніями. Лариса Бондаренко, ТОВ «АгроСюрвейер».
  • Лайфхак залучення інвестицій в бізнес. Спікер уточнюється.

Захід AgroTalks DAY віідбудеться 16 травня 2017 року в ТЦ «Гулівер» — коворкінг Hub4You за адресою: пл. Спортивна, 1, Вежа А. Початок о 10.00.

Кількість місць обмежена. Відкрито ранній продаж квитків, для early birds великі знижки. Реєстрація та оплата участі — за посиланням. З питань участі можна звертатися на пошту: [email protected] і по телефону 095 87 117 87 (Анна Верещак).

AgroPortal.ua виступає інформаційним партнером заходу.