Agritechnica 2017: Яка техніка буде затребувана у наступному році

07 листопада 2017, 12:42 3830

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) напередодні найбільшої у Європі виставки сільськогосподарської техніки Agritechnica 2017, яка відбудеться у м. Ганновер (Німеччина) 12-18 листопада, організовує бізнес-ланч з головними інженерами провідних компаній, які входять до асоціації та з представниками ЗМІ.

Як говориться у повідомленні УКАБ, під час події спеціалісти розкажуть про те, які тренди були популярними в 2017 р. та поділяться планами на 2018 р.

В асоціації зазначили, що ринок самохідної техніки продовжив свій ріст у 2017 р. у всіх сегментах та сягнув докризових показників. За січень-вересень в Україні було продано більше тракторів, комбайнів, обприскувачів, ніж за весь минулий рік. Провідні компанії здебільшого оновили парк основних с/г машин. Тепер спеціалісти обговорять інвестиційні плани на наступний рік, а також новинки, що сьогодні цікавлять компанії.

Участь у круглому столі підтвердили:

  • керівник інженерної служби МХП Олександр Бондаренко;
  • головний інженер «Сігнет» Микола Трембовецький;
  • головний інженер ЛНЗ Іван Левченко;
  • головний інженер «Агро-Регіон» Микола Ніколайчук;
  • керівник відділу закупівель AgroGeneration Наталія Бондарчук.

Бізнес-ланч «Напередодні Agritechnica 2017. Яка техніка буде затребувана у 2018 році?» відбудеться 9 листопада о 15.00 

Місце проведення: м. Київ, вул. Басейна, 6, Арена-Сіті, 8-ий поверх, офіс компанії AgroGeneration.

Акредитація ЗМІ буде проводитися на місці. Контактна особа: Вікторія Оникієнко, 063-537-55-00, e-mail: [email protected].