Аграріям розкажуть про секрети вирощування високомаржинальних культур

04 лютого 2019, 16:27 2633

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та агенція UCABevent у 2019 році розпочинають серію практичних семінарів з ключових питань сучасного агробізнесу.

Практичні семінари УКАБ — це професійний майданчик для обміну досвідом між кращими спеціалістами та вузькоспеціалізованих дискусій у широкому колі представників галузі задля пошуку найоптимальніших моделей агровиробництва, говориться у повідомленні організаторів.

Практичний семінар УКАБ «Високомаржинальні культури» — це прикладний захід, що спрямований на дослідження аспектів виробництва основних сільськогосподарських культур: кукурудза, соняшник, соя.

«Практичні семінари УКАБ ознайомлять з різноманітними технологіями та досвідом лідерів ринку й допоможуть кожному агровиробнику по-новому оцінити власну практику землеробства та знайти нові резерви підвищення ефективності агробізнесу», — говориться у повідомленні.

Практичний семінар УКАБ «Високомаржинальні культури» — це: досвід агровиробників-лідерів з урожайності; секрети вирощування кукурудзи, соняшнику та сої; 4+ годин професійного спілкування; 5+ спікерів-практиків; нові бізнес-зв'язки та обмін досвідом (50+ спеціалістів аграрного ринку).

Під час семінару по кожній культурі будуть обговорені такі питання: виробнича ефективність 2017/2018 МР; зміни у технології 2018/2019 МР; ТОП-3 досягнень і провалів у вирощуванні основних культур: кукурудзи, соняшнику та сої.

Семінар відбудеться 5 березня 2019 року в комплексі «Трипільське Сонце», Київська обл., Обухівський р-н, с. Підгірці, вул. Боровкова, 81.

Для членів асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та агровиробників діють спеціальні умови участі протягом усього реєстраційного періоду. Зареєструватися можна за посиланням. 

Питання щодо участі у події можна поставити за телефонами: (044) 236-21-10, 236-21-13 або електронною поштою: [email protected].