Аграріям представлять провідні рішення професійного радіозв'язку

03 червня 2019, 12:02 2071

Світовий лідер у галузі професійного зв'язку Motorola Solutions продемонструє на агропромисловій виставці «АГРО-2019», як підвищити ефективність та безпеку на підприємствах у галузі АПК за допомогою сучасних комплексних рішень MOTOTRBO для диспетчерських центрів.

Ці рішення поєднують найновіші розробки штучного інтелекту з високотехнологічним обладнанням для оптимізації взаємодії людей і забезпечення безперебійного зв'язку — і з командним центром, і між робітниками на робочих майданчиках, та успішно використовуються в господарствах США, Канади, Великобританії, країн Європейського Союзу, йдеться у повідомленні компанії.

«Агробізнес в Україні — потенційно один із найбільш прибуткових видів діяльності та одна з найпривабливіших галузей для інвесторів. Однак сьогодні успіх у цій галузі великою мірою залежить від упровадження передових технологій. Адже неефективна робота навіть однієї ланки — погано налагоджена логістика, неефективний контроль посівів та збору урожаю, неякісна організація зберігання зібраної продукції тощо, може звести нанівець всю роботу», — зазначають у компанії.

Сучасні технології, уточнюють в Motorola Solutions, здатні попередити подібні ризики або ж виправити ситуацію. Вони дозволяють оптимізувати роботу підприємства в цілому і кожної окремої ланки, підвищити продуктивність кожного працівника та всієї команди, зменшити негативний вплив на навколишнє середовище та збільшити прибутковість підприємства як результат.    

«Контроль стану охорони праці та забезпечення безпечних умов роботи є однією з найбільш відповідальних ланок управління підприємством. Рішення Motorola Solutions для диспетчерських служб забезпечують всі необхідні функціональні можливості для швидкого реагування, мобілізації ресурсів та інформування груп співробітників», — йдеться у повідомленні.

Вони дозволяють відслідковувати переміщення співробітників і транспорту в реальному часі, записувати переговори, управляти виробничими процесами, відслідковувати технологічні порушення, нещасні випадки, аварії, пожежі, професійні захворювання та інші надзвичайні ситуації на виробництві. А на випадок надзвичайних ситуацій, не пов'язаних напряму з діяльністю підприємства, коли мережі мобільних операторів «лягають», засоби зв'язку Motorola Solutions гарантують безперебійний зв'язок для швидкої та безпечної евакуації співробітників або попередження їх про надзвичайну ситуацію.    

Об'єднання усіх підрозділів в єдину систему управління, застосування простих у використанні мобільних додатків дозволить полегшити планування та координування роботи, зробити навантаження на працівників і використання ресурсів більш ефективним, вивільнити час для впровадження нових ідей і підходів, що можуть принести користь підприємству.

«Комплексні рішення MOTOTRBO — це абсолютно новий підхід до ефективності, який дозволить на 60% знизити енерговитрати, в тому числі на 10% зменшити витрати на паливо, а також на 37% знизити витрати підприємства на координацію і трудову дисципліну», — додають в компанії.


Для довідки: Motorola Solutions розробляє інноваційні рішення та надає послуги професійного зв'язку для надійного виконання найважливіших задач — від забезпечення громадської безпеки до розвитку і процвітання бізнесу. Рішення та послуги, що пропонує компанія, успішно застосовуються для організації ефективної роботи з мережевими пристроями, інфраструктурою, програмним забезпеченням та надання послуг у найрізноманітніших галузях вже понад 90 років, а в Україні — з 1993 року.

Представництво Motorola Solutions в Україні виконує проектування систем високої складності згідно з вузькоспеціалізованими специфічними вимогами, здійснює сертифікацію обладнання та технічну підтримку замовників. Авторизовані українські партнери забезпечують проектний супровід, поставку обладнання, виробництво додаткового обладнання за необхідності та монтаж і конфігурацію систем. А центри сервісного обслуговування надають гарантійну і постгарантійну підтримку та ремонт обладнання.