Зерно Причорномор'я 2018: аграрії обговорять найактуальніші аспекти бізнесу

18 грудня 2017, 17:42 2915

Провідний світовий зерновий форум, визнаний лідерами виробництва і експорту зернових і олійних культур — XV Міжнародна конференція «Зерно Причорномор'я 2018», відбудеться у Києві 18-19 квітня 2018 р.

Конференція «Зерно Причорномор'я»  — це 2 дня ексклюзивного аналізу агроринку від визначних світових експертів, місце зустрічі понад 700 міжнародних делегатів з 50 країн світу, а також вичерпні можливості для ефективного бізнес нетворкінгу, говориться у повідомленні організаторів.

Як зазначається, конференція розгляне найбільш актуальні аспекти агробізнесу в поточних умовах, поєднає стратегічні погляди з ефективними кейсами, об'єднає ключових операторів і експертів ринку.

Серед підтверджених доповідачів конференції — визнані фахівці агробізнесу з України, Болгарії, Індії, Бразилії, Казахстану, Туреччини та інших країн. Ознайомитися зі спікерами та попередньою програмою конференції можна за посиланням

Учасниками конференції є українські та міжнародні виробники та переробники зернових і олійних культур, агрохолдинги, трейдери, представники банків та інвестиційних фондів, логістичні, брокерські, страхові, сюрвейерские, юридичні, консалтингові та др.компаніі.

До 31 грудня діє період Пільгової реєстрації.

Місце проведення XV Ювілейної Міжнародної конференції «Зерно Причорномор'я: Moving Up the Value Chain»: в м.Києві, готель Інтерконтиненталь.

Організатор — УкрАгроКонсалт, Генеральний спонсор — ACTAVA TRADING, Ексклюзивний Фінансовий Спонсор — CREDIT AGRICOLE BANK, Спонсори — Filhet-Allard Maritime, INTL FCStone. Конференція проводиться за підтримки ГАФТА і УЗА. AgroPortal.ua виступає інформаційним партнером заходу.

Для отримання додаткової інформації про участь, рекламні послуги та спонсорські можливості, звертайтеся: Email: [email protected], Тел.: +380442205242; +380444514634