Аграріїв навчать безпечно поводитися з пестицидами

07 лютого 2017, 15:20 2819

У Києві протягом 16-17 лютого 2017 р. відбудеться семінар-нарада «Деякі питання санітарного і фітосанітарного контролю в Україні. Безпека поводження з пестицидами та агрохімікатами».

Про це AgroPortal.ua повідомив Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій у співпраці з Всеукраїнською громадською організацією «Фумігаційна асоціація».

Під час семінару виступатимуть представники бізнесу — оператори ринку в галузі аграрного виробництва, обігу продуктів харчування, зернозбереження, зернопереробки, логістики, аграрного пест-контролю, застосування пестицидів і агрохімікатів. Вони зберуться разом аби виробити подальші важливі кроки регулювання діяльності, пов язаної з пестицидами.

Відвідувачі заходу матимуть нагоду ознайомитися з найновішими Міжнародними стандарти серії ISO, HACCP, OHSAS. 

«Ми навчимо вас безпечному поводженню з пестицидами, дамо шанс унеможливити отруєння фумігантами», — запевнили організатори заходу.

Після проходження курсу учасникам нададуть свідоцтво, яке дає право отримати посвідчення (допуск) до роботи з пестицидами і агрохімікатами.

Умовою участі у семінарі є попередня реєстрація за електронною адресою [email protected], де необхідно зазначити прізвище та ім`я, посаду, компанію, контакти та сплатити рахунок на відшкодування проведення заходу — 2,5 тис. грн. Довідки за тел. +38 (050) 810-84-37.

Дата проведення: 16-17 лютого 2017 р. (четвер-п`ятниця). Місце проведення: Київ, вул. Естонська, 8а, Інститут післядипломної освіти НУХТ. Проживання — тут же, в готелі інституту.


Для довідки: захід відбудеться в межах циклу семінарів «Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів» за сприяння Міністерства аграрної політики і продовольства України.