Виробники органіки отримали ще одну мобільну платформу 

17 січня 2019, 14:03 2405

Проект OrganicHelper створив мобільний додаток для виробників, які займаються природним землеробством і прагнуть розвиватися в цьому напрямі.

Мета проекту —  створити дієву екосистему гравців органічного ринку, щоб споживач міг отримати безкоштовну й повну інформацію щодо вирощування, зберігання та переробки органічних продуктів, говориться у повідомленні розробників.

Як очікується, проект OrganicHelper (organic-helper.com) допоможе фермерам та агрономам обмінюватися досвідом, розвивати свої знання та навички, знаходити відповіді на запитання й оперативно вирішувати проблеми в господарстві.

Виробники органічної продукції зможуть:  ознайомитися з повним списком зареєстрованих органічних препаратів і речовин; вибрати оптимальний біозасіб для конкретної культури; дізнатися правила використання добрив та засобів захисту рослин; скласти корисну для господарства сівозміну; вибрати сучасну систему вирощування; спрогнозувати можливі загрози для господарства, визначити шляхи вирішення проблеми або засоби для запобігання їй; знайти партнерів для співпраці.

Виробники органічних добрив, препаратів для захисту рослин та суміжних продуктів і послуг матимуть змогу розширити коло потенційних клієнтів, вигідно презентувати свою продукцію. Вони можуть залучити нових покупців і знайти партнерів для співпраці. Великі компанії та холдинги за допомогою інформаційного майданчика зможуть встановити прямий контакт із користувачами.

Для кооперативів, асоціацій та органів із сертифікації мобільний додаток є можливістю для створення зручного каналу комунікації, збереження, передачі та консолідації необхідних документів, проведення професійних форумів і вирішення спорів у режимі онлайн, організації заходів з навчання на основі програми, швидко доводити важливу інформацію до членів асоціації та користувачів.


Для довідки: в Україні вже працює маркетплейс з мобільним додатком AgroportЕХ. Цей інструмент сприяє доступу для покупців з усього світу до первинного ринку органічної продукції України та забезпечує швидкі комунікації безпосередньо для виробників. Додатком вже скористалися понад 400 виробників та переробників.