Аграріям розкажуть про технологічні стартапи та інновації

02 жовтня 2017, 19:00 2658

Третя нетворкінг-конференція, яка присвячена технологічним інноваціям в агросекторі AgroTalks Day відбудеться у Києві 10 жовтня 2017 р.

Як говориться у повідомленні організаторів, місія івентів AgroTalks DAY — формування стартап екосистеми і професійного ком'юніті.

На осінній сесії AgroTalks DAY буде 3 тематичні блоки. Блок 1. Стартапи та інновації. Нові розробки та інноваційні рішення для агробізнесу. До цього блоку увійдуть 2 стартапи: технологія виробництва води з повітря для фермерів; електрофізичні та кріогенні технології в глибокій переробці с/г продукції.

Блок 2. FarmManagement. Технології управління і прогнозування для агрономії буде присвячений максимізації прибутку з кожного гектару землі, технології збереження врожайності ґрунтів (агрохімічний аналіз та аудит) та практичним кейсам використання систем телеметрії в контролі технологічних процесів в агровиробництві.

У третьому блоці йтиметься про дрони (Останні новини застосування безпілотників в сільському господарстві). А саме мова піде про те, як безпілотники вирішують конкретні задачі агробізнесу, про універсальний літак для внесення трихограми та аерофотозйомки, використання БПЛА технологій для захисту рослин та  про високі технології або як малі фермери зустрінуть зростаючий попит на продукти харчування.

Як бонус, для всіх учасників конференції організатори підготували воркшоп на актуальну в технологічному середовищі тематику «Все про створення веб-проектів. Що потрібно знати стартапам та бізнесу».

Подія AgroTalks DAY #3 відбудеться 10 жовтня 2017 року в Києві в інноваційному парку — UNIT.City. 

Початок та реєстрація о 10.00. Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням.

З питаннями можна звернутись до організаторів: e-mail: [email protected] і за телефоном 093 276 29 63