Аграріям доступний мобільний додаток ADAM UA — зручний помічник у виборі агротоварів

13 жовтня 2022, 14:50 2933

Ще до повномасштабної війни Україна стрімко розвивалася у напрямі цифровізації. З початком бойових дій впровадження інформаційних технологій не припинилося: створюються проєкти та платформи, за допомогою яких можна швидко отримати підтримку та здобути базові діджитал-навички.

Значна кількість українських та закордонних виробників об’єднали свої сили та вийшли на єдину платформу ADAM UA, де підприємці можуть придбати усе необхідне для фермерських робіт. 

Також автори проєкту створили універсальний додаток — ідеального помічника з вибору чого завгодно в сфері агро. Користувачі можуть обрати запчастини для сільгосптехніки, шини та диски, спеціальний робочий одяг, техніку чи мастильні матеріали тощо, а постачальники — розмістити свої товари та отримати доступ до детальної аналітики за кожною своєю пропозицією.

Христина Пономаренко, керівниця технічного відділу проєкту ADAM UA

Ми з командою створили зручний та легкий у користуванні додаток ADAM UA. Це унікальний маркетплейс прямо у смартфоні, де можна в один кошик додати культиватор вагою в пів тонни та одну пару захисних рукавичок. А ми потурбуємось про якісну та швидку для покупця доставку, а також надамо гарантію на кожен товар. Наш відділ клієнтської підтримки перетворює зазвичай проблематичну купівлю спецтехніки на зручний онлайн-шопінг — консультує та допомагає з вибором серед купи пропозицій. Також ми дбаємо про безпеку клієнтів — команда ADAM UA ретельно перевіряє всіх постачальників та співпрацює тільки з професіоналами.

Окрім того, ADAM UA — ідеальний майданчик для виробників агротоварів, де їхні пропозиції 100% влучать у цільову аудиторію. Ресурс повністю синхронізується з сайтом, тож після швидкої реєстрації підприємець отримує доступ до детальної аналітики за кожною своєю пропозицією. Цифровий помічник дозволяє переглядати та редагувати оголошення, слідкувати за відгуками і замовленнями товарів, коли це зручно. Додаток адаптується до будь-яких мобільних пристроїв і доступний для платформ іOS та Android.

Завантажуйте ADAM UA на ваш смартфон та купуйте і продавайте агротовари за найвигіднішими умовами.