Усі дилери John Deere показують швидкий ріст сервісного потенціалу 

20 серпня 2018, 14:47 3665

Усі дилери компанії John Deere Україна показують швидкий ріст сервісного потенціалу в останні 2-3 роки.

Таку думку під час «АгросемФесту», що пройшов 16 серпня на Тернопільщині, висловив територіальний менеджер з післяпродажного обслуговування компанії John Deere Україна Ігор Сташко.

«В нашій компанії є певні стандарти, яких мають дотримуватися усі дилери John Deere Україна, адже ми надаємо їм найкращу техніку в світі. Сюди входять стандарти по навчанню інженерного персоналу, по розмірам та оснащенню майстерень, кількості та якості  сервісних автомобілів, наявність мінімального запасу запасних частин тощо», — говорить Ігор Сташко.

За його словами, в компанії дивляться наскільки дилер цим стандартам слідує та наскільки він сам розвивається.

«Хочемо відзначити, що всі 6 дилерів дотримуються стандартів, а ряд дилерів, як наприклад «Агросем», йдуть з випередженням  відносно наших планів розвитку», — підсумував Сташко.


Для довідки: John Deere Україна — український підрозділ Deere & Company, американської машинобудівної компанії, що випускає сільськогосподарську, будівельну і лісозаготівельну техніку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Молин (штат Іллінойс).

Компанія «Агросем» займається впровадженням передових технологій, новинок селекції, мінеральних добрив і провідної сільськогосподарської техніки. З 2008 р компанія є офіційним дистриб'ютором добрив Yara, з серпня 2014 року — офіційним дилером техніки John Deere в Західній Україні. Підприємство має потужну логістичну мережу і службу агрономічної підтримки.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua