В Україні вперше пройде парад ілюмінованих тракторів

19 грудня 2018, 12:35 3225

Перший в Україні парад ілюмінованих тракторів «Шоу новорічних вогнів» відбудеться сьогодні, 19 грудня, в Черкасах.

Учасниками заходу стали провідні агро-компанії Черкащини, повідомляє «Аграрний тиждень».

 Парад техніки присвячений до Дня Святого Миколая та відкриття головної ялинки в місті.

«Цьогоріч Святий Миколай змінить свій традиційний транспорт на більш потужний — трактор John Deere. Всього в параді візьме участь 10 машин. В їх числі трактори John Deere, Fendt, CLAAS, та навантажувач MANITOU», — розповідають організатори міжнародної агропромислової виставки AGROSHOW Ukraine.

Учасниками новорічного параду стали провідні агро-компанії України — «НВК «Урожай», РДО Україна (офіційний диллер John Deere), диллерський центр «Мітсубіші — Ньютон». Компанії самостійно прикрашатимуть машини.

«Цьогоріч, ми вирішили організувати парад с/г техінки щоб започаткувати свою традицію. Минулого року на відкритті ялинки стояла фура з Coca-Cola, яка у всіх асоціюється з «наближенням свята». Тепер на цьому місці будуть гіганти с/г техніки, прикрашені по-новорічному» — діляться організатори.

Також зазначається, що мета цього параду — показати насамперед дітям та молоді, що робота в агросфері це модно і сучасно, зацікавити їх дізнатися більше про навчання в агро-університетах і що агросектор, наразі, один із найпопулярніших і найперспективніших напрямів для майбутнього працевлаштування.