Трактор New Holland отримав звання «Машина 2018 року»

17 листопада 2017, 19:00 4150

Журі у складі журналістів провідних європейських сільськогосподарських видань визнало трактор T6.175 Dynamic Command від компанії New Holland переможцем у номінації «Машина 2018 року» серед тракторів середнього класу на виставці Agritechnica 2017.

Як говориться у повідомленні компанії, основними критеріями для присудження цього звання є технічні інновації, ефективність та продуктивність роботи, експлуатаційні витрати, простота у користуванні та рівень комфорту оператора.

«Ця нагорода — кращий доказ визнання багаторічного лідерства компанії у сегменті техніки для господарств змішаного типу та молочних ферм. Вона є заслуженим визнанням важкої праці та відданості своїй справі всіх тих людей, що були залучені до робіт над вдосконаленням трактора T6.175 Dynamic Command: від наших конструкторських відділів до всіх працівників заводу в м. Базілдон, які займались розробкою машин у відповідності до вимог наших клієнтів», — сказав бренд-президент компанії New Holland Agriculture Карло Ламбро.

Компанія New Holland Agriculture доповнила серію тракторів T6 новими універсальними багатоцільовими моделями з трансмісією Dynamic CommandTM. Унікальність нових тракторів T6.145, T6.155, T6.165 і T6.175 полягає в тому, що з представлених на ринкумашин у цьому сегменті лише вони оснащені новою 8-ступінчастою трансмісією типу Semi-Powershift. Ці надзвичайно універсальні машини стануть справжньою знахідкою для господарств, що займаються рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, а також для підрядних компаній та господарств, що спеціалізуються на заготівлі сіна та кормів.