Співпраця John Deere з Vaderstad вже принесла свої плоди 

21 серпня 2018, 12:37 2319

Партнерство компаній John Deere та Vaderstad дозволило дилерам John Deere пропонувати більш повну лінійку високоякісного причіпного обладнання українським фермерам.

Про це в рамках «АгросемФесту» розповів територіальний менеджер з післяпродажного обслуговування компанії John Deere Україна Ігор Сташко.

«Аналізуючи потреби українських сільгоспвиробників, ми бачили ряд «білих плям» в нашому портфоліо причіпної техніки. Саме тому, було прийнято рішення доповнити лінійку компанії John Deere технікою Vaderstad. Така співпраця, оголошена минулого року, дала гарні результати вже весною 2018 року, адже нашими дилерами було продано значна кількість сівалок Vaderstad», — сказав він.

За словами Сташка, підсумки будуть підведені в кінці року, але вже зараз видно, що рішення про співпрацю було правильним.


Для довідки: John Deere Україна — український підрозділ Deere & Company, американської машинобудівної компанії, що випускає сільськогосподарську, будівельну і лісозаготівельну техніку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Молин (штат Іллінойс). 

Шведська фірма Vaderstad була заснована в 1962 р. Основною продукцією бренду є сівалки, культиватори, борони, котки, що отримали всесвітнє визнання і викликали повагу до виробника.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua