New Holland представить аграріям новинки техніки для заготівлі кормів

16 листопада 2017, 19:00 4024

Компанія New Holland розширює модельний ряд кормозбиральних комбайнів новою флагманською моделлю FR920 Forage Cruiser і представляє нові доподрібнювачі DuraCracker™ та DuraShredder™, розраховані на важкі умови експлуатації

Як говориться у повідомленні компанії, висока пропускна здатність і ефективність Forage Cruiser FR920 досягаються завдяки потужному новому двигунові та вдосконаленій системі подачі скошеної маси, а найкраща в галузі технологія HydroLoc™ забезпечує кращу в своєму класі якість подрібнення.

Система подачі скошеної маси після ґрунтовної модернізації отримала збільшений на 12,5% канал подачі, що стало можливим за рахунок підвищення підйомної здатності подавальних вальців.

Лінійне компонування силової передачі та застосування принципу прямого приводу на кормозбиральних комбайнах серії FR Forage Cruiser гарантують ефективну передачу всієї потужності від двигуна V20 на ведені вузли, і, зрештою, на ґрунт. Вся силова передача та вузли моделі FR920 мають посилену конструкцію, здатну витримувати суттєво збільшену потужність двигуна цієї нової флагманської машини.

Кормозбиральні комбайни FR Forage Cruiser відрізняє також висока якість подрібненої маси, яку можна підвищити ще більше, вибравши оптимальний доподрібнювач з тих трьох, що пропонуються виробником. Компанія New Holland представляє нові доподрібнювачі DuraCracker™ та DuraShredder™, призначені для важких умов роботи, що пропонуються в доповнення до доподрібнювача зі стандартними вальцями.

Нова система доподрібнення DuraCracker™ має посилену конструкцію рам та приводів, що необхідно для рівномірного подрібнення зерен в умовах високої продуктивності та пропускної здатності найпотужнішої моделі. У поєднанні із запатентованою технологією HydroLoc™ ці системи доподрібнення забезпечують однорідне подрібнення незалежно від завантаження та типу культури, а система ActiveLoc™ регулює довжину різання в залежності від поточних показників системи вимірювання вологості збираної рослинної маси, що необхідно для отримання високоякісних кормів та біомаси.

Також зазначається, що нова 9-метрова безрядкова кукурудзяна жатка оснащена подавальними барабанами великого діаметра, розрахованими на роботу з високорослою кукурудзою та на високу пропускну здатність FR920. Жатка має двосегментні складані бічні секції і агрегатується за допомогою опорного колеса, що не потребує втручання оператора.