На ІнтерАГРО організують спеціальну зону інновацій

04 листопада 2016, 10:23 2614

На Міжнародній виставці сільськогосподарської техніки та обладнання ІнтерАГРО-2016 асоціація AgTech Ukraine 8-11 листопада організує спеціальну зону, присвячену інноваціям в агросекторі, — AgTech Corner.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба асоціації.

В AgTech Corner відвідувачі матимуть можливість побачити здобутки технологічних компаній та молодих проектів у сфері високих технологій для сільського господарства.

Серед них будуть такі досвідчені інноваційні компанії, як:

  • Agri 2.0 — одна з найуспішніших компаній у сфері точного землеробства,
  • Drone.ua — провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України.

А також молоді стартапи:

  • Petiole — стартап, який допомагає перетворити мобільний телефон у пересувну лабораторію для вимірювання площі листової поверхні, вмісту азоту в рослині та найпоширеніших вегетаційних індексів.
  • BioSens — мобільна лабораторія якості продуктів харчування, яка допомогає людям заздалегідь отримати інформацію про якість продукції, яку вони споживають чи виготовляють.
  • CyberGrow — технології автоматизації для аеропоніки, гідропоніки, тепличного обладнання та фертигації.
  • WattCMS — мережа, що складається з безлічі бездротових датчиків, яка реєструє мікроклімат і стежить за його параметрами.

Як обіцяють в асоціації, також буде організована бізнес-зона, де учасники зможуть проводити зустрічі, знайомитися з людьми та обмінюватися прогресивними ідеями.

З деталями можна ознайомитись на сторінці заходу або в мережі Facebook.