Думка: Аграріям необхідні універсальні сівалки

21 травня 2018, 15:08 4167

Українським агровиробникам необхідні універсальні сівалки, які зможуть сіяти за різними технологіями за різних погодних умов.

Таку думку AgroPortal.ua висловив представник у Східному Регіоні України компанії HORSCH Сергій Осадчий. 

«З кожним роком сільгоспвиробники ставлять все більше і більше вимог до техніки, — говорить він. — Аграрії хочуть мати сівалку, яка б зекономила їм час, збільшила приріст урожаю тощо. Тому універсальність сівалки — це головний критерій, якому повинні слідувати всі виробники сільгоспмашин».

За словами Сергія Осадчого, основними перевагами зернової сівалки суцільного посіву HORSCH Pronto, яка увійшли до рейтингу надійної та затребуваної техніки, якій довірили свій урожай аграрії у 2017 році, є те, що вона розроблема спеціально для українських умов. 

«Сівалка HORSCH Pronto дозволяє працювати і вдень, і вночі та надає можливість для якісного посіву як у пересушений, так і в перезволожених ґрунт, — стверджує Осадчий. — Крім цього, вона є ще й логістично вигідною, адже велика проблема аграріїв — це простої, а за допомогою великого бункера, який стоїть навіть на 6-ти метрових сівалках, можна працювати без перерв».


Для довідки: онлайн-видання AgroPortal.ua вже другий рік поспіль реалізовувало проект «Вибір аграрія. Техніка, якій довіряють », в ході якого з'ясовувало, яким брендам віддавали перевагу сільгосптоваровиробники в 2017 році. Переможці визначались шляхом опитування в режимах онлайн і оффлайн аграріїв з усіх куточків України.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua