KUHN обновила лінійку техніки для годівлі худоби

28 листопада 2017, 18:00 2748

Нові машини лінійки SPW Intense від KUHN є результатом багаторічного досвіду у розробці й виробництві самохідних змішувачів-роздавачів корму. Виробник поєднав ноу-хау кількох підрозділів, що спеціалізуються на новітніх технічних розробках для тваринництва.

Машини лінійки KUHN SPW Intense розроблено з урахуванням усіх вимог щодо годівлі тварин на сучасній молочній фермі: вмісту клітковини, рівномірності змішування, якості роздавання тощо, говориться у повідомленні компанії.

Серед переваг: заощадження пального і система керування гідравлікою «змішувальний шнек/подрібнювальна фреза», що дає змогу перерозподіляти потужність на пріоритетний у даний момент вузол.

Моделі лінійки KUHN SPW Intense підходять для інтенсивної роботи на великих тваринницьких фермах та в кооперативах, оскільки мають найкращі на ринку тягові показники.

З економічної точки зору моделі лінійки SPW Intense відзначаються дуже помірними експлуатаційними витратами, які є найнижчими на ринку. Двигун FPT (225 к.с.) устатковується системою SCR впорскування розчину AdBlue®, що дозволяє зменшити виділення оксиду азоту.

Енерговитратні функції самохідних змішувачів, як-от процеси приготування корму, у моделях лінійки SPW Intense виконуються на дуже низьких обертах двигуна. Це забезпечує низькі витрати енергії при високій продуктивності.

Електронне регулювання різальної фрези дає змогу враховувати рівень волокнистості рослинної маси. Завантажувальна фреза (160 к.с. для SPW Intense від 14 до 18 м3 та 200 к.с. для SPW Intense від 19 до 27 м3), ефективно впорається з довгим стеблом. Можливість регулювання швидкості змішувального шнека та програмування змішування з кабіни відкриває можливість змінювати суміш відповідно до різних типів годівлі на фермі.

Кабіна змішувачів-роздавачів корму лінійки SPW Intense від KUHN оснащується терміналом керування KUHN CCI control box; кольоровий сенсорний екран відображає усі робочі дані та інформацію про вагу рослинної маси і корму. Термінал CCI також відображає інформацію щодо технічного обслуговування машини – як періодичних операцій, так і діагностики вузлів.

Для керування даними щодо годівлі у терміналі CCI передбачено можливість збереження в пам’яті 80 раціонів з 15 окремих інгредієнтів. Термінал може запам’ятовувати до 10 груп різних роздавальних операцій.