HTI презентує унікальну техніку для широкорядного посіву

06 червня 2017, 14:32 2609

Компанія A3Tech (інноваційний холдинг HTI) в рамках міжнародної виставки Агро-2017 презентує нову унікальну лінійку техніки для широкорядного/стрічкового посіву сої, кукурудзи, буряка, соняшника, догляду за рослинами та обробки сходів.

Про це AgroPortal.ua повідомили в прес-службі компанії.

Згідно з повідомленням, до складу технічної лінії нової техніки увійшли глибокорозрихлювач Hercules, пружинна борона Comber, пневматичні сівалки точного висіву Prime, просапний культиватор Fighter. Зразки цієї техніки будуть представлені на стенді компанії біля 9 павільйону.

Використання нових агрегатів не лише збільшить кількість та якість врожаю, а й дозволить уніфікувати парк техніки, зменшить перелік необхідних операцій та зекономить пальне, розповідають у компанїї.

«A3Tech — одна з перших відгукнулася на запити аграріїв, відійшла від стандартного, конвеєрного виробництва сільськогосподарської техніки і почала конструювати її практично на замовлення, — наголосив керівник компанії Марат Мінц. — Ми створюємо практичну та просту техніку, яка водночас має широкий функціонал. Це дозволило нам задовольнити потреби і фермерів, і великих агрохолдингів».