Case IH презентував прототип нового електричного трактора

23 грудня 2022, 14:50 3237

На початку грудня 2022 року на заході CNH Industrial Tech Days у Феніксі, штат Арізона (США), компанія Case IH представила визначні інновації в портфоліо технологій, що розвивається.

Зокрема, прозвучали два основних повідомлення щодо рішень автономності та автоматизації й анонс стосовно прототипу нового електричного трактора. Про це йдеться у повідомленні офіційного дилера Case IH на ринку України «Тайтен Машинері Україна».

  • Рішення для безпілотного обробітку ґрунту — Case IH створює на основі своїх тракторів і ґрунтообробних платформ Raven Autonomy™. Технологія Raven Autonomy має вдосконалену систему сприйняття та сенсорів. Крім того, це рішення для обробітку ґрунту без водія використовує систему автоматизації обробітку ґрунту AFS Soil Command™ для максимального агротехнічного контролю та керування машиною. Вона надає рекомендації щодо обробки ґрунту для конкретної ділянки, щоб забезпечити правильну практику обробки ґрунту для кожного дюйма ґрунту. Результатом є підвищена продуктивність зі стабільною агрономічною продуктивністю та більшим обсягом даних.
  • Рішення для підтримки оператора під час збирання — Case IH підвищує продуктивність за допомогою рішення для допомоги оператору під час збирання врожаю, яке синхронізує функції комбайна і трактора. Завдяки технології Raven Autonomy ця комбінація технологій дозволяє фермеру координувати шлях і швидкість трактора під час операції «розвантаження на ходу», одночасно зберігаючи ідеальну синхронізацію трактора з комбайном під час розвантаження. Переваги фермерів включають більш ефективні операції, автоматизовані процеси, що зменшують потребу в кваліфікованій робочій силі, менше втоми та менше розсипаного зерна.
  • CNH Industrial також представила прототип електричного трактора, який буде представлений моделлю Case IH у комерційних цілях. Це рішення для сільського господарства з нульовими викидами та автономними функціями є результатом співпраці зі  стратегічним партнером — електрифікованим новатором сільського господарства Monarch Tractor. 

Про комерціалізацію цих рішень буде оголошено пізніше. 

Скотт Харріс, президент бренду Case IH у світі

Case IH продовжує поєднувати найкращу в світі техніку з провідною в галузі передовою технологією, що виконує обіцянку нашого бренду — полегшити життя фермерів, зробити їх продуктивнішими та допомогти їм процвітати у своїй місії — прогодувати населення, яке постійно зростає.

«Case IH має потужну визнану спадщину інновацій у системах точного землеробства (AFS). Нещодавні розробки — аплікатор Case IH Trident™ 5550 з технологією Raven Autonomy, AFS Soil Command, вдосконаленою технологією обприскування AIM Command FLEX™, технологією автоматизації комбайнів AFS Harvest Command™ та прес-підбирачів. Case IH має та продовжуватиме розробляти автоматизовані й автономні рішення для всіх сегментів сільського господарства та стадій виробництва в усьому світі», — йдеться у повідомленні.