Case IH відкрив новий дилерський центр у Рівному

24 вересня 2018, 19:00 2820

Офіційний дилер Case IH в Україні, компанія «Тайтен Машинері», 20 вересня 2018 р. відкрила новий дилерський центр з продажу техніки Case IH у Рівному.

Як говориться у повідомленні компанії, всі присутні на урочистостях відзначили, що новий центр стане для Case IH і «Тайтен Машинері» новим етапом розвитку на українському ринку.

Віце-президент Case IH Тьєрі Панадеро відмітив, що Case IH виробляє надійне та якісне обладнання, але бренд може бути успішним лише в тому випадку, коли дилери забезпечують наших клієнтів оптимальним рівнем обслуговування та присутності на ринку.

«У Case IH ми прагнемо забезпечити найкращий рівень обслуговування наших клієнтів. Ця мета досягається за рахунок високо інноваційних продуктів, а також шляхом розвитку нашої професійної дилерської мережі», — говорить Тьєррі Панадеро.

 За його словами, компанія «Тайтен Машинері» зарекомендувала себе як високопрофесійний, надійний та  орієнтований на клієнта дилер.

«Сьогодні відкриття нового дилерського центру в Рівному свідчить про  послідовність успішного та налагодженого партнерства між обома компаніями. Але це також демонструє наш намір посилити позиції на українському ринку», — додав Панадеро.

Комплекс, відкритий компанією «Титан Машинері», передбачає офіси з продажу техніки Case IH, обладнані майстерні для обслуговування та ремонтів, склади для запасних частин. Тут клієнти можуть отримати повну інформацію та підтримку з систем точного землеробства AFS та оглянути новинки техніки на виставковому майданчику.  Загальна площа нового рівненського центру 5 500 м2, що включає будівлі складу, майстерень та офісу в  3 100 м2. Безпосередньо сервісна зона складає 650 м2, а складські приміщення біля 300 м2. Для повноцінного запуску центру зараз працює команда з 15 фахівців.


Для довідки: Case IH — це торгова марка компанії CNH Industrial N.V., світового лідера з виробництва техніки. Її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та Електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI) (Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana).

«Тайтен Машинері Україна» є одним із найбільших операторів ринку техніки Case IH у світі. Понад 20 років компанія надає кращі рішення для сільського господарства і будівельної галузі, а до її активів входить велика мережа зі 105 представництв та дилершипів у США і майже півтора десятка представництв у Європі (в Болгарії, Румунії, Україні та Сербії).