BEDNAR розпочинає співпрацю з ІН ФОРС ГРУП

14 лютого 2023, 12:45 2968

Компанія BEDNAR розширює дилерську мережу в Україні та розпочинає співпрацю з «ІН ФОРС ГРУП», яка стала офіційним дилером BEDNAR FMT.

Компанія буде представляти техніку BEDNAR, проводити її технічне обслуговування та забезпечувати оригінальними запчастинами в регіонах, де має свої представництва, а саме в Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській та Тернопільській областях. Про це йдеться у повідомленні компанії. 

«Останні 4 роки ми мали достатньо сильну дилерську мережу в Україні, спостерігали гарну динаміку продажів. Але повномасштабна війна внесла свої корективи і на територіальне покриття, і на купівельну спроможність аграріїв, і на фінансові інструменти придбання техніки тощо. Тож через низку причин ми прийняли рішення про посилення нашої дилерської мережі та раді повідомити про початок нашої співпраці з «ІН ФОРС ГРУП». Насамперед для того, щоб бути ближче до всіх наших аграріїв і відповідно підтримати продажі на сталому рівні», — говорить директор BEDNAR FMT в Україні Михайло Кришко.

Він також додав, що від 2023 року очікують в першу чергу перемоги і відповідно відновлення та зростання ділової активності.

Зі свого боку керівник відділу продажів «ІН ФОРС ГРУП» Сергій Благодір зазначає, що бренд BEDNAR повною мірою недооцінений на ринку України, хоча при цьому посідає лідируючі позиції з продажів деяких типів техніки

«Компанія BEDNAR одна з перших вийшла з ринку росії, що особисто для мене та багатьох аграріїв України є дуже важливим чинником. Ще одна з причин, чому ми обрали саме BEDNAR, — це  зацікавленість і активна участь власника та топменджменту в розвитку компанії та їх прагнення займати провідні позиції в агропромисловій сфері», — підсумував він.