АМАКО запускає серію зимових семінарів

22 січня 2018, 14:16 3656

Компанія «АМАКО Україна» розпочинає серію зимових семінарів-навчань з обслуговування сільськогосподарської техніки й технічного забезпечення агропідприємств.

Ці навчання проходитимуть протягом наступних місяців у трьох містах — Запоріжжі (1 лютого), Тернополі (15 лютого) і Києві (1 березня), говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, слухачі зможуть дізнатися про сучасні можливості, які компанія пропонує для технічного забезпечення підприємств, а також підвищити кваліфікацію та отримати більше знань про принципи роботи, технології і використання сучасних фільтрів, підшипників, мастильних матеріалів та інших технічних рішень для аграрного ринку.

В рамках заходу планується проведення різноманітних тренінгів як для сервісних інженерів, так і для менеджерів з продажу техніки і запасних частин.

Під час семінарів будуть обговорюватися такі теми: рішення SKF для аграрного ринку, що дозволяють збільшити ресурс експлуатації сільськогосподарської техніки;  використання мастильних матеріалів в сільськогосподарській техніці; ремонт та обслуговування із застосуванням технологій LOCTITE та TEROSON; фактори, що впливають на тривалість експлуатації пасів до с/г техніки; рекомендації з вибору систем точного землеробства; технічні рішення для ведення аграрного бізнесу.

Для участі у заході, який пройде у Запоріжжі 1 лютого 2018 р. (готель Reikartz, пр. Маяковського, 19), можна зареєструватися за тел. (050) 335-72-05.

У Тернополі чекатимуть слухачів 15 лютого 2018 р. (готель «ПАЛЛАДА», вул. Степана Будного, 1). Реєстрація: (050) 419-97-81.

Київ — 1 березня 2018 р., центральний офіс компанії АМАКО (вул. Броварська, 2, с. Проліски, Бориспільський р-н, Київська обл.). Реєстрація: (095) 274-17-33.

Попередньо зареєструватися на семінар можна, надіславши лист на e-mail [email protected] (з темою листа «Семінар АМАКО в м. _______») або за телефоном відповідного регіонального представника.  В заявці необхідно вказати назву господарства, ПІБ учасника, посаду, кількість осіб (якщо це група учасників), область, контактний телефон.

Детальніше про графік семінарів, теми, перелік спікерів та порядок реєстрації можна дізнатися за посиланням.