Агротитани в дії: смуговий обробіток STRIP-TILL від KUHN

07 вересня 2018, 18:08 3747

Серед широкої лінійки продукції на VI виставці-демонстрації техніки в польових умовах «Битва Агротитанів» було представлено агрегат від французького виробника причіпної техніки KUHN.

«Наша компанія представила агрегат для смугового обробітку ґрунту KUHN-Krause STRIP-TILL Gladiator 1205», — розповів керівник відділу збуту ТОВ «УАПК» Дмитро Сакунов.

Gladiator нарізає смуги з міжряддям 70 см, а 2/3 поля залишаються необробленими. Весною рядки краще прогріваються, а в міжряддях зберігається капілярна структура, що оптимізує вологозабезпечення. Всього на виставці було представлено 20 одиниць техніки KUHN.

Родзинкою шостої «Битви Агротитанів» став перший в Україні аукціон вживаної сільськогосподарської техніки. Кожен учасник заходу мав змогу ознайомитись із представленими одиницями та взяти участь у торгах.

«На сьогоднішній день актуальною для аграрія залишається проблема збуту вживаної техніки, адже в Україні немає такого майданчика, де б можна було це реалізувати. Тому ми вирішили перейняти досвід США і створити таке місце, де кожен може виставити свою техніку, і можливо, комусь вона сподобається. Також не потрібно забувати про сегмент малих фермерів, які не завжди можуть дозволити собі новий агрегат», — зауважив директор «ТАК-Агро» Руслан Голуб, йдеться на сторінці заходу agrotitans.com.ua.


Олена Гуцул, AgroPortal.ua