Аграрії можуть ознайомитися з новинками компанії CLAAS

01 листопада 2018, 15:55 2185

Компанія CLAAS під час Міжнародної виставки «ІнтерАГРО 2018» представляє аграріям ряд новинок, а вже наступного року пропонує відчути усю «інтелектуальну» потужність передових LEXION гібридної 700-ї та клавішної 600-ї серій.

«Безпосередньо на виставці представлений зернозбиральний комбайн LEXION 770 на напівгусеничному ходу TERRA TRAC з системою контролю потоку маси AUTO CROP FLOW, яка захищає системи обмолоту, сепарації та подрібнення незернової частини врожаю комбайна від перенавантаження і забивання, а також значно подовжує строк служби клинопасових передач приводу цих систем», — говориться в повідомленні компанії. 
Додатково LEXION оснащено системою вимірювання врожайності QUANTIMETER, системою динамічної стабілізації решіт при роботі на схилах 3D та телеметричною системою TELEMATICS з можливістю завантаження електронних карт врожайності з веб-сервера.

«Також CLAAS пропонує фермерам увійти у новий сезон з оновленою генерацією зернозбиральних комбайнів TUCANO, а саме — гібридною 500-ю серією та клавішними 400-ю і 300-ю серіями, адже удосконалений концепт управління комбайном через нову бортову систему CEBIS дозволяє операторові налаштувати комбайн більш точно під умови збирання», — уточнюють у компанії. 

Окрім того, в ході презентації новинок зернозбиральної техніки відвідувачі мають змогу ознайомитися з усіма перевагами та вигодами «флексі» жатки MAXFLEX 930, яка показує відмінні результати при збиранні зернових та зернобобових культур. 

Також у компанії додають, що на стенді EASY представлені системи паралельного водіння з терміналами S7 та S10. Наступного сезону аграрії, які оберуть систему паралельного водіння для свого трактора на базі термінала S10, отримають змогу замовити додаткову функцію контролю секцій свого причіпного знаряддя (обприскувачі, сівалки тощо). Також відвідувачі мають змогу ознайомитися з системою-асистентом по координації логістики відвезення зерна або силосу від комбайнів у режимі реального часу FLEET VIEW. І в доповнення, презентована нова система дистанційної сервісної підтримки від дилерів CLAAS REMOTE SERVICE з можливістю віддаленої діагностики, яка буде обов’язковим елементом кожної потужної самохідної одиниці виробництва CLAAS вже в наступному році.

Цьогоріч на виставковому майданчику представлені найбільш затребувані на українському ринку моделі: причіпна дискова косарка CLAAS DISCO 3200 TRC, рулонний прес-підбирач зі змінною камерою пресування CLAAS VARIANT 450, самохідний силосний комбайн CLAAS JAGUAR 960 з кукурудзяною жаткою суцільного зрізу CLAAS ORBIS 750 3T.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua