Українським аграріям покажуть увесь потенціал силосних гібридів

05 серпня 2019, 08:00 1704

Компанія LNZ Group до кінця року проведе ряд заходів, направлених на вивчення особливостей нових брендів.

Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії.

Зокрема, 20 та 22 серпня 2019 р. відбудуться силосні воркшопи, основним спікером на яких виступить доктор Френсіс Гленн. Науковець спеціалізується на генетиці силосних гібридів UNIVERSEED. Він розповість про особливості гібридів та розкриє аграріям найвигідніші рішення в технології вирощування силосу: як оптимізувати та примножити прибутки.

«Цінні рекомендації дадуть можливість оптимізувати, а можливо і розв'язати низку питань: аналіз помилок, потреби, лайфхаки. UNIVERSEED — особливий бренд, він увібрав у себе найкращі знання Північної Америки і вже показав свій потенціал на українських полях», — констатують в LNZ Group.

Silage Workshops 20 серпня відбудеться на базі «АВК Перемога» у с. Чумаки Дніпропетровській області, а 22 серпня аграріїв чекають у СТОВ «Деренківець» під Переяслав-Хмельницьким.

«Силосні гібриди — окрема важлива тема, про яку розповідатимуть найкращі експерти, справжні знавці своєї справи. Високоякісний силос є основою успіху на молочному ринку. Ми сподіваємось, що наші силосні продукти приносять цінність і спокій, а ви зможете зосередитись на виробництві високоякісного молока», — додали в LNZ Group.


Для довідки: доктор Гленн виховувався на невеликій молочній фермі на острові Амхерст у Канаді. Він отримав ступінь бакалавра сільськогосподарських наук в Університеті Гвельфа за спеціальністю «рослинництво» і продовжив навчання в Guelph, щоб отримати ступінь магістра з фізіології кукурудзи, і отримав докторську ступінь в селекції кукурудзи. Він отримав звання «Селекціонер року» у 2015 році від CSGA (Canadian Seed Growers Association) — канадської насіннєвої асоціації.