Кукулабія розширилась і знову відкриває двері

15 червня 2017, 10:44 2956

Влітку цього року знову відкриється унікальний агропарк розваг «Кукулабія», який в минулому році прославився лабіринтом з кукурудзи площею 40 тис. квадратних метрів.

Про це йдеться в повідомленні «Українського клубу аграрного бізнесу».

Унікальний лабіринт з кукурудзи став ще більшим — організатори засіяли 45 тис. м2 площі. Посів кукурудзи вже завершено і серед молодих сходів вже вирізаний дизайнерський лабіринт. Концепція нового візерунка лабіринту поки тримається в таємниці.

Офіційне відкриття «Кукулабії» заплановане на 15 липня 2017 року.

«У минулому сезоні парк відвідало більше 25 тис. відвідувачів! «Кукулабія» — це чудове місце для сімейного відпочинку та дозвілля молоді на свіжому повітрі, не виїжджаючи за межі столиці. Саме тут дітлахи забувають про гаджети та весело розважаються просто неба! Цього сезону на відвідувачів чекають захоплюючі квести у лабіринті та ще більше атракціонів і розваг. Обіцяємо, буде весело!» — розповів автор і керівник агропарку «Кукулабія» Анатолій Циркун.

Крім лабіринтів відвідувачі зможуть покататися на гойдалках, пострибати на надувному батуті і розважитися на різних дитячих майданчиках. Також передбачена зона відпочинку з гамаками серед дерев і з м'якими кріслами-пуфами на газоні, розповіли організатори.

На території парку кожні вихідні буде проходити розважальна програма з ведучими, конкурсами та майстер-класами.

«Кукулабія» була заснована минулого року Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» та є першим у своєму роді агропарком в Україні. Парк займає площу майже в 10 га і знаходиться на території РСП «Столичний» (м. Київ, вул. Велика Окружна, 110А).

«Кукулабія» буде працювати: з 15 липня по 1 жовтня 2017, субота, неділя, святкові дні з 10:00 до 20:00. Вартість квитків: дорослий — 100 грн, дитячий — 50 грн, пільговий — 50 грн, діти ростом до 1,2 м — безкоштовно. Детальну інформацію про агропарк «Кукулабія» можна дізнатись на сайті.

AgroPortal.ua виступає партнером агропарку «Кукулабія»