Інноваційна лінійка добрив: збалансоване та оптимальне живлення

09 грудня 2021, 11:30 1991

Сучасна лінійка спеціальних добрив DEFENDA для листового живлення та обробки насіння розроблена для забезпечення рослин поживними речовинами: мікро- та макроелементами, а також органічними компонентами, такими як амінокислоти, екстракти водоростей тощо.

«Комплекс добрив може застосовуватися як для польових, так і овочевих та плодово-ягідних культур. Ці добрива якнайкраще забезпечують потребу рослин у збалансованому та оптимальному живленні», — йдется у повідомленні компанії LNZ Group.

При розробці препаратів особливу увагу було приділено: ефективному проникненню та засвоєнню компонентів рослиною; підбору речовин із біостимулючими властивостями; стабільності формуляцій; якісним показникам продукції.

«Добрива DEFENDA створювались для швидкого і ефективного подолання та профілактики дефіциту елементів живлення, а також забезпечення широкої антистресової дії на рослину. Кожен продукт із лінійки виробляється з використанням високоякісних сировинних компонентів для безпечного та ефективного використання в рослинництві», — додають у компанії.

Композиції для обробки насіння спеціально розроблено, щоб забезпечити його рівномірне покриття поживними та біологічно активними речовинами для стимулювання раннього росту коренів, швидкого та енергійного розвитку рослин. Як результат, коріння та проростки стають здоровішими та менш вразливими до холоду, морозу чи пошкодження внаслідок інших абіотичних стресів.

N.B. Портфель DEFENDA поповнився шістьма новинками

Спеціалісти LNZ Group зазначають, що препарати для листового живлення представлені як комплексними марками для збалансованого живлення рослин, так і монопрепаратами для швидкої корекції нестачі окремих мікроелементів (зокрема бору та цинку), а також добривами-біостимуляторами на основі амінокислот, екстрактів морських водоростей та інших органічних компонентів, що мають антистресову дію.