Аграріям покажуть провідні технології обприскування

13 липня 2017, 17:30 2644

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агенцією AgriEvent проведуть третій захід із серії «Дні агротехнологій», присвячений  демонстрації ефективних технологій обприскування.

На заході буде презентовано та показано в польових умовах роботу самохідних та причіпних обприскувачів, техніки провідних міжнародних виробників, говориться у повідомленні асоціації.

Як зазначається, подія відбуватиметься за активної участі членів УКАБ та всіх агровиробників, які зацікавлені у запровадженні нових технологій.

«Учасникам буде наочно продемонстровано особливості технологічного процесу обприскування та реальні високопродуктивні оприскувачі безпосередньо в роботі. Всі відвідувачі зможуть оцінити результати роботи агрегатів, порівняти технології та обрати оптимальні варіанти для власного господарства», — говориться у повідомленні.

Як підкреслюють в УКАБ, дні агротехнологій — це можливість протестувати в польових умовах сільськогосподарську техніку провідних світових виробників, здійснити її тестування та оцінку; демонстрація сучасних технологій у сільськогосподарському машинобудуванні; 200+ учасників-агровиробників із центральних регіонів України; спілкування з директорами з виробництва, головними агрономами, головними інженерами 20 найбільших агрохолдингів України — членів УКАБ із земельним банком близько 4 млн га.

Під час заходу група експертів буде оцінювати проходження смуги перешкод з напівзаповненим баком для найбільшого розгойдування, стабільність руху та роботи зі штангою  на відстані 50 см від поверхні ґрунту, ефективність роботи на максимальній швидкості на смузі перешкод, точність руху у міжрядді та мінімізацію маневрів під час розвертання, стабілізацію штанги при мінімальній висоті над поверхнею, можливість внесення пестицидів з нормою 600…1000 л/га

Серед учасників заходу — відомі світові бренди сільськогосподарської техніки: Amazone, Horsch, KUHN, Agrimatco, TITAN Machinery, Machio Gaspardo, Lemken та інші.

Дата проведення: 10 серпня 2017 року. Місце проведення: ТОВ «Вінницька аграрно-промислова група» (49.556997, 28.715372)

Участь для аграріїв безкоштовна! Зареєструватися можна тут

За детальною інформацією звертайтеся,  до команди організаторів: Артем Демченко, менеджер проекту, 096-072-06-71 [email protected], Олександр Радченко, менеджер проекту, 097-642-18-48 [email protected].

Програма заходу.

Фотозвіти попередніх Днів агротехнологій УКАБ можна переглянути за посиланнями: Обробіток ґрунту (30.03.17), Посів (20.04.17)