Завод LNZ Group з виробництва насіння кукурудзи вийшов на повну потужність

24 вересня 2018, 15:48 2748

Насіннєвий завод LNZ Group відкрив новий сезон.

Про це повідомляється на сторінці LNZ Group у Facebook.

«Наш спеціалізований завод із виробництва насіння кукурудзи уже працює на повну! Наразі він є одним із найпотужніших та найсучасніших на території України», — говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, завдяки сучасному обладнанню PETKUS, Tecflam, KAMAS Westrup та ін. завод має високу продуктивність — близько 500 т насіння на добу.

«Виробництво насіння кукурудзи — справа нелегка, а тим більше, якщо мова йде про якісне насіння. Саме тому на нашому заводі впроваджено 9 технологічних етапів виробництва: від прийому сировини до відвантаження готової продукції. Якість — понад усе. Окрім відбору насіння на кожному етапі, на заводі воно проходить процедуру протруювання — контрольного покриття протруючою речовиною для захисту від шкідників», — додали в LNZ Group.

Також уточнюється, що більшість процесів на заводі комп'ютеризовані, але на підприємстві працюють 130 висококваліфікованих спеціалістів, які піклуються про якість виробництва.

«Наш завод має надзвичайно великий потенціал для розвитку. Ми переконані, що в цьому році зможемо досягти ще більших висот у виробництві якісного кукурудзяного насіння!», — підсумували в компанії.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія із 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України із багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами по виробництву насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) та дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі та має більше 3 тис. працівників у сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод по виробництву кукурудзи, багатофункціональний завод по виробництву насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській та Сумській областях, 5 логістичних центрів та власний митний склад.