Можливості техніки CLAAS та LEMKEN показали аграріям у Харківській області

14 серпня 2017, 11:23 3430

Компанія «АГРОТЕХСОЮЗ», ексклюзивний дилер бренду CLAAS в Харківській, Сумській та Чернігівській областях, провела 3  серпня регіональний «День поля».

Як повідомили AgroPortal.ua у компанії CLAAS, захід був проведений на полях СТОВ «Качалівське» Краснокутського р-ну Харківської області.

Зазначається, що відвідувачам було представлено 25 одиниць сільськогосподарської техніки від німецьких виробників — CLAAS та LEMKEN. 

«Протягом майже 2 годних демонструвалася робота техніки в наступних технологічних операціях процесу виробництва с/г продукції: збирання зернових культур комбайнами CLAAS з різними системами обмолоту та сепарації, оранка декількома типами плугів LEMKEN, післяжнивний обробіток дисковими боронами та стерньовими культиваторами LEMKEN, посів з одночасним обробітком грунту і внесенням мінеральних добрив комплексом LEMKEN Compact-Solitair», — говориться у повідомленні компанії.

Також уточнюється, що у «Дні поля» взяли участь більше 200 агровиробників Харківської і сусідніх областей.


Для довідки: CLAAS була заснована e 1913 р/ як сімейне підприємство, зараз є одним з провідних світових виробників сільськогосподарської техніки. Головний офіс розташований в вестфальському місті Харзевінкель. У лінійці техніки — самохідні кормозбиральні комбайни, трактори, сільськогосподарські преси, кормозаготівельна техніка та ін. У всьому світі в CLAAS працює приблизно 11 300 співробітників. Оборот за 2016 р склав €3,6 млрд.