ViOil планує переробити 100 тис. т сої

01 листопада 2018, 10:45 1743

Компанія ViOil готується до нового сезону і активно закуповує соєві боби. У 2018/19 МР на своїх мультикультурних заводах компанія планує переробити 100 тис. т сої.

Як говориться у повідомленні компанії, останні кілька років в Україні та світі зростає попит на соєвий шрот та масло. Тому ViOil постійно оновлює й модернізує обладнання по переробці. Зараз потужність по переробці сої одного з Вінницьких ОЕЗів становить 1100 т соєвих бобів на добу. Другий завод продовжує працювати з насінням соняшнику.

«Українські продукти переробки сої відрізняються високою якістю, тому добре себе зарекомендували на світових ринках. Попит на них залишиться високим. Крім того, внутрішній ринок соєвого шроту виглядає досить цікаво», — упевнений начальник відділу збуту готової продукції промислової групи ViОil Богдан Коровій.  

Переробку сої ВОЖК почне в кінці грудня, уточнюють в компанії.

Основну частину соєвого шроту та олії група ViOil експортує до Європейського Союзу, Білорусі, а також в країни Південно-Східної Азії.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.