В Україні запустили проект Майбутнє сільського господарства

18 червня 2018, 15:45 4520

Компанія Bayer в рамках проекту «Майбутнє сільського господарства України» передала Миронівському інституту пшениці Василя Миколайовича Ремесла НААН інноваційне лабораторне обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Bayer. 

В рамках даного проекту компанія Bayer забезпечуватиме сучасним науковим лабораторним обладнанням українські науково-дослідні інститути з метою проведення досліджень ефективності засобів захисту рослин. 

Миронівський інститут пшениці В.М. Ремесла НААН України став пілотним учасником вищезгаданого проекту. Під час «Дня поля», яке щороку проходить в с. Центральне, керівник команди продаж компанії Bayer Едуард Муляр урочисто вручив сертифікат із переліком лабораторного обладнання, що передається Інституту. Серед інноваційного обладнання: камера для вертикального електрофорезу на два геля, спеи?сер для камери VE-3 и VE-20; матеріал: фторопласт; товщина 0,75 мм (2 шт/уп) VE-20-SF0.75; Гребінка для камери VE-3 и VE-20; Фторопласт (тефлон); товщина 0,75 мм; 30 зубців VE-20-CF30.75; Джерело живлення EV3610 Consort. 

«На сьогодні в сільському господарстві України дуже важливо стимулювати інновації. Саме вони забезпечать кращі умови для отримання високих врожаїв та сприятимуть довгостроковому зростанню в цьому секторі, — зазначив керівник Аграрного підрозділу в Україні Франк Хатке. — За допомогою передачі цього обладнання ми хочемо стимулювати розвиток вітчизняної науки в галузі засобів захисту здоров'я рослин». 

Директор Миронівського інституту пшениці Олександр Демидов, висловив подяку за підтримку і сподівання на майбутню плідну співпрацю з компанією Bayer.

«Я ще раз дякую компанії Bayer за підтримку і плідну співпрацю у сфері випробувань препаратів. Лабораторне обладнання, яке Bayer передала нам сьогодні надасть змогу покращити ефективність наших дослідів і сприятиме розвитку вітчизняної науки», — наголосив Олександр Демидов.


Для довідки: Bayer — міжнародна компанія, яка проводить експертизу в сфері природничих наук: охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. Водночас компанія створює цінність завдяки впровадженню інновацій, економічному зростанню та високій прибутковості. Bayer дотримується принципів сталого розвитку й позиціонує себе як соціально та етично відповідальна компанія. У 2017 фінансовому році група компаній Bayer налічувала близько 99 800 працівників, а обсяг продажів становив 35 млрд євро. Сума капітальних витрат за рік сягнула 2,4 млрд євро, витрати на дослідження та розробки — 4,5 млрд євро.