У Сварог Вест Груп розказали, чим підживлюють озимі

04 березня 2019, 13:23 2358

Корпорація «Сварог Вест Груп» проводиться роботи з підживлення посівів озимих культур. Вже на 40% підживлено озиму пшеницю, на 60% — ріпак.

Як говориться у повідомленні підприємства,  фахівці агрономічної та інженерної служб компанії обстежили стан полів та засвідчили, що озимі культури перебувають у задовільному стані, зимові примхи витримали успішно.

«Зараз активно проводяться роботи з підживлення посівів озимих зернових культур та ріпаку, відновлення їх вегетації. Для підвищення врожайності важливе значення має застосування комплексних мінеральних добрив таких, як: сульфат амонію, аміачна селітра, карбамід, КАС-32. В останньому зазначеному рідкому добриві утримується амонійна, амідна й нітратна форми азоту, завдяки чому добриво діє пролонговано, а рослини протягом вегетації забезпечуються трьома формами азоту. Дотримується висока точність дозування й рівномірність розміщення на поверхні ґрунту», — коментує член ради директорів, виконавчий директор (проект «Рослинництво») корпорації «Сварог Вест Груп» Сергій Філюк.

Також зазначається, що синоптики прогнозують поступове підвищення температури, а це свідчить про те, що скоро всі агрегати компанії будуть залучені до не менш важливого аграрного етапу —  закриття вологи, яка була накопичена з осені і в зимній період.


Для довідки: корпорація «Сварог Вест Груп» здійснює діяльність у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Основні напрямки: рослинництво, тваринництво, а також зберігання продукції. Загальна площа земель в обробці становить близько 80 тис. га.