В планах Юкрейніан Шугар Компані — експорт жому

19 січня 2017, 11:50 2474

«Юкрейніан Шугар Компані» у 2016 році придбала установку для тюкування жому і через рік планує почати проектувати жомосушильне відділення в цехах грануляції.

Про це в інтерв`ю Agravery розповів генеральний директор «Юкрейніан Шугар Компані» Володимир Палієнко.

«В цьому році ми придбали установку для тюкування жому. Вже 5 тис. т затюкували, маємо бажання продати його за кордон», — зазначив Палієнко.

Крім цього, за його словами, місцеві фермери також купляють жом.

«Ми не відмовляємося від виробництва жому, навпаки плануємо щороку фасувати як мінімум по 10 тис. т. Через рік ми почнемо проектувати жомосушильне відділення в цехах грануляції», — розповів гендиректор «Юкрейніан Шугар Компані».

Він також повідомив, що у 2016 р. компанія переробила і відправила на експорт 25 тис. т цукру сирцю і 2,5 тис бурякового цукру, а на 2017 рік підприємство планує експортувати мінімум 25 тис. т.


Для довідки: «Юкрейніан Шугар Компані» є дочірньою компанією міжнародної ED& F Man Sugar, яка з'явилася на українському ринку у 2006 року. 

ED& F Man Sugar була заснована в 1783 році Джеймсом Маном в Лондоні. Спочатку, компанія розвивалася як постачальник рому і цукру, а пізніше розширила асортимент товару на каву і какао. ED& F Man, став одним з головних гравців на світовому ринку і в 20 ст. компанія була зареєстрована в якості брокера перед третіми особами.