У Астарті кадрове переміщення

03 січня 2019, 17:35 2493

Світлана Мозгова стала директором департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій агропромхолдингу «Астарта-Київ».

До цього більше 2-х років вона працювала в компанії на посаді директора з розвитку корпоративного партнерства, говориться у повідомленні «Астарти».

«Це внутрішнє переміщення, що має на меті об»єднання функцій розвитку корпоративного партнерства, комунікацій та HR», — говориться у повідомленні.

З кінця 2016 року Світлана Мозгова очолювала департамент з розвитку корпоративного партнерства в «Астарті». Разом із командою реалізовувала велику кількість соціальних проектів, спрямованих на підтримку репутації як соціально-відповідальної компанії. У 2014 — 2015 роках працювала  в департаменті персоналу «Астарти», відповідаючи за напрям підбору, навчання та оцінки персоналу.

Світлана Мозгова має досвід керівної роботи на посадах: директора з персоналу, директора з розвитку корпоративного партнерства та соціальної відповідальності. Має багаторічний досвід побудови всього спектра HR-систем у великих національних та міжнародних компаніях банківського, аграрного та нафтогазового сектору, роздрібних продажів.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрована аграрна компанія, яка обробляє 250 тис. га землі в 8 областях України. Основна діяльність компанії полягає у вирощуванні цукрових буряків, зернових і олійних культур, виробництві високоякісного цукру, молока і переробці сої. До складу «Астарти» входять 8 цукрових заводів, молочні ферми на 30 тис. голів стада, потужний завод з переробки сої та біоенергетичний комплекс із виробництва біогазу (м. Глобине).