Унікальні силосні гібриди UNIVERSEED представили фермерам

20 червня 2019, 16:41 1771

Компанія LNZ Group на Національному Дні ферми, який проходить на базі ТОВ «Агрофірма «Маяк» на Полтавщині, представила унікальні гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED.

Про це передає кореспондент AgroPortal.ua.

«Оскільки на цій події збираються фермери, які займаються тваринництвом, і вона сфокусована насамперед на заготівлі якісних кормів, компанія LNZ Group вирішила поділитися своїм надбанням і представити українським фермерам гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED. Наша компанія є найбільшим дистриб'ютором в Україні в кукурудзяному бізнесі, і в портфелі під брендом UNIVERSEED пропонуємо 11 гібридів кукурудзи, з них — 8 зернових і 3 силосних», — розповідає продакт-менеджер з польових культур компанії LNZ Group Анна Філатова.

За її словами, в заготівлі силосу важливе значення має гібрид кукурудзи, який повинен відповідати потрібним критеріям для підвищення продуктивності корів.

«Випробування та реєстрація найкращих гібридів північноамериканської селекції тривали п'ять років. За цей час на полях LNZ Group було випробувано понад 1,5 тис. гібридів. Ми вибрали найкращі лінії, які адаптовані до ґрунтово-кліматичних зон України. Серед переваг нових унікальних гібридів — баланс між ефективною клітковиною та засвоюваною масою, борошнистий тип зерна, що краще розщеплюється в рубці, і унікальні агрономічні властивості — висока загальна врожайність, висота рослини і подовжений період збору врожаю», — зазначає Анна Філатова.

У компанії LNZ Group відмічають, що дослідження не зупиняються, продовжуються випробування гібридів, і в найближчому майбутньому портфоліо компанії поповниться новими кукурудзяними гібридами.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі і має більше 3 тис. працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua