UKRAVIT продемонструвала свої інновації на Слобожанщині

11 липня 2018, 14:21 3742

Фахівці ГК UKRAVIT продовжують доводити ефективність своїх комплексних технологічних рішень на практиці і цього разу вони взяли участь у регіональних Днях поля на Харківщині та Сумщині.

Як говориться у повідомленні компанії, День поля на Харківщині традиційно проводився спільно з Інститутом рослинництва ім. В. Я. Юр«єва.

«На демонстраційних ділянках гороху, ячменю ярого, кукурудзи, соняшника та сої менеджери з технічної підтримки ГК UKRAVIT продемонстрували власні комплексні системи захисту і живлення цих культур. А оскільки темою Дня поля — 2018 було наукове забезпечення трансферу інновацій в галузі рослинництва, фахівці компанії розповіли гостям детальну інформацію про «Інститут здоров'я рослин» — першу в Україні наукову платформу для досліджень агропроблематики та впроваджень інновацій», — говориться у повідомленні.

Зазначається, що інститут надає широкий спектр агробіологічних послуг: проводить дослідження рослинного та насіннєвого матеріалу, води, ґрунту, кормів, добрив, препаратів та готової продукції. На основі отриманих даних спеціалісти інституту розробляють індивідуальні систему живлення і захисту різноманітних культур для конкретних господарств. 

На Сумщині фахівці компанії ГК UKRAVIT продемонстрували комплексні рішення щодо захисту і живлення кукурудзи, сої та соняшника на демонстраційних поля Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України.  


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив з мікроелементами, а також стимуляторів і регуляторів росту рослин.